loading...
vidar
kimia بازدید : 2 یکشنبه 17 تیر 1403 نظرات (0)

کشف دنیای شگفت‌انگیز روش‌های اندازه‌گیری فشار

آیا می‌دانستید که یادگیری روش‌های اندازه‌گیری فشار می‌تواند کلید موفقیت بسیاری از پروژه‌ها باشد؟ در دنیای مهندسی، استفاده صحیح از این روش‌ها نه تنها برای ایمنی بلکه برای یکپارچگی و کیفیت پروژه‌ها حیاتی است. به همین دلیل، آشنایی با انواع روش‌های اندازه‌گیری فشار و توانایی استفاده بهینه از آن‌ها ضروری است.

اندازه‌گیری فشار در بسیاری از کارخانه‌های فرآوری نقشی اساسی دارد و اغلب با کنترل دما همگام می‌شود. از این رو، داشتن دانش کافی در این زمینه می‌تواند تفاوت‌های بزرگی ایجاد کند. حالا شما می‌توانید با ما همراه شوید تا در ادامه، انواع فشار، مفاهیم مرتبط و بهترین روش‌های اندازه‌گیری آن را کشف کنید.

بیایید سفری به دنیای فشارها داشته باشیم و ببینیم چگونه می‌توانیم از این ابزارهای قدرتمند در پروژه‌های خود بهره ببریم. آماده‌اید؟ پس بیایید شروع کنیم!

کشف دنیای فشار: همه چیز درباره تعریف و انواع فشار

 

آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که فشار چیست و چگونه می‌توان آن را اندازه‌گیری کرد؟ شاید یادگیری این موضوع کلید موفقیت پروژه‌های بعدی شما باشد! بیایید با هم وارد دنیای فشار شویم و انواع مختلف آن را بشناسیم.

با توجه به این نکات و معیارها، می‌توانید بهترین روش و ابزار برای اندازه‌گیری فشار را انتخاب کنید. شرکت نواندیشان صنعت الکترونیک داتیس، با ارائه تجهیزات ابزار دقیق از جمله فلومتر، دیتالاگر فشار، ایستگاه هواشناسی و سیستم ارسال اطلاعات، شما را در این مسیر همراهی می‌کند. با تجهیزات داتیس، بهترین‌ها را برای پروژه‌های خود انتخاب کنید و از نتایج بی‌نظیر بهره‌مند شوید!

آماده‌اید تا پروژه‌های خود را با دقت و کیفیت بالا انجام دهید؟ با  داتیس همراه شوید و بهترین تجهیزات را انتخاب کنید. موفقیت در انتظار شماست!

 

kimia بازدید : 1 شنبه 16 تیر 1403 نظرات (0)

همان‌طور که می‌دانید اطلاعات دقیق آب‌وهوای مناطق مختلف از طریق ایستگاه هواشناسی منتشر می‌شود که انواع مختلفی از آن در مناطق مختلف کره زمین راه‌اندازی شده است و از طریق سیستم هواشناسی دقیقی که دارند، اخبار آب‌وهوا را در اختیار انسان‌ها قرار می‌دهند. این ایستگاه‌ها به‌کمک ابزارها و روش‌های تعیین دما، میزان دما، رطوبت، باد و... را اندازه‌گیری می‌کنند و در اختیار افراد قرار می‌دهند. بسیاری از افراد و سازمان ها با خرید ایستگاه هواشناسی، این اطلاعات را درمورد منطقه‌ای که در آن فعالیت می‌کنند به دست می‌آورند.

در این مطلب از داتیس، ما نیز به بررسی انواع ایستگاه‌ها، اجزای به کار برده شده در آن، نحوه کارکرد ایستگاه‌های هواشناسی و پارامترهای قابل‌اندازه‌گیری توسط آن‌ها پرداخته‌ایم. لطفا با ما همراه باشید.

ایستگاه هواشناسی چیست

شاید به نظر بیش‌تر افراد ایستگاه‌های هواشناسی یک محل خاص در یک منطقه است که با کمک ابزارهای موجود، وضعیت آب‌وهوا را اندازه‌گیری می‌کنند؛ اما باید بگوییم که انواع مختلفی از آنها وجود دارد که هر کدام نیز برای یک محل و منطقه خاصی سازمان‌دهی شده‌ است. برای مثال ایستگاه سنجش هواشناسی خشکی با دریا متفاوت است و عملکرد خاص خود را دارد؛ بنابراین برای آشنایی بیش‌تر، انواع ایستگاه‌ها را برای شما معرفی کرده‌ایم.

ایستگاه‌های سینوپتیک سطح زمین

مختص سطح زمین است و شامل ایستگاه‌های واقع در خشکی و دریایی می‌شود. این دو نیز به انواع واقع در خشکی و دریایی، تقسیم می‌شوند.

ایستگاه واقع در خشکی

این ایستگاه‌ها نیز به ایستگاه‌های خشکلی اصلی، خشکی تکمیلی تقسیم می‌شوند که هرکدام نیز انواع مختلفی دارد.

  • ایستگاه‌های خشکی اصلی: شامل دو ایستگاه خشکی اصلی سنتی و خشکلی اصلی نیمه‌خودکار است.
  • ایستگاه‌های خشکلی تکمیلی: شامل خشکلی تکمیلی سنتی و تکمیلی نیمه‌خودکار است.

ایستگاه‌های دریایی

این ایستگاه‌ها نیز به دریایی ثابت و دریایی متحرک تقسیم‌بندی می‌شوند که هرکدام نیز انواع مختلفی دارد.

  • دریایی ثابت: ساحلی، جزیره‌ای، سکوی دریایی، بویی مهارشده (Moored buoy)
  • دریایی متحرک: کشتی‌های داوطلب (Vos)، بویی شناور (Driftint buoy)

ایستگاه‌های سینوپتیک جو بالا

این نوع ایستگاه‌ها به‌صورت شبانه‌روزی، دیدبانی‌های جوی را در سطح بین‌المللی انجام می‌دهند. همچنین گزارش‌های جوی را به‌صورت ساعتی به مرکز سوئیچ سازمانی هواشناسی ارسال می‌کنند که در انواع سنجش از راه دور، هواپیماهای هواشناسی و ماهواره‌های هواشناسی هستند. ایستگاه هواشناسی سنجش از راه دور نیز به انواع زیر تقسیم می‌شود:

  • رادار RADAR (سنجش مبتنی بر امواج الکترومغناطیسی)
  • سودار SODAR (سنجش مبتنی بر صوت)
  • لیدار LIDAR (سنجش مبتنی بر نور)

ست هواشناسی

ایستگاه‌های هواشناسی فرودگاهی

این ایستگاه‌های خودکار برای پیش‌بینی آب‌وهوا و اقلیم‌شناسی جهت ایمنی و کارایی عملیات هوانوردی است.

ایستگاه‌های هواشناسی مستقر در هواپیما

در این ایستگاه‌ها اطلاعات جوی توسط حسگرها ثبت‌ می‌شود. سپس با کمک رادار هواشناسی هواپیما از طریق یک لینک مخابراتی به ایستگاه‌های زمینی مرکزی، ارسال می‌شود.

ایستگاه‌های اقلیم‌ شناسی

اطلاعات اصلی اعم از دما و رطوبت، سرعت و جهت باد، میزان بارندگی و پدیده‌های مهم هر ۳ ساعت یک‌بار جمع‌آوری و مرکز جمع‌آوری اطلاعات ارسال می‌شود و به ۲ نوع زیر تقسیم‌بندی می‌شود:

  • ایستگاه‌های اقلیم ‌شناسی سنتی
  • ایستگاه‌های اقلیم‌شناسی تمام‌خودکار

ایستگاه‌های هواشناسی کشاورزی

هدف این نوع ایستگاه‌ها اطلاع از تأثیر عوامل آب‌وهوایی و جوی در مراحل رشد محصولات کشاورزی است که در ۳ نوع زیر وجود دارد:

  • ادارات تحقیقات هواشناسی کشاورزی اصلی
  • ایستگاه هواشناسی کشاورزی تکمیلی
  • ایستگاه‌های خودکار با کاربری خاص

ایستگاه‌های باران ‌سنجی

فقط برای ثبت میزان بارندگی و میزان پراکندی آن کاربرد دارند. میزان بارندگی به‌صورت روزانه توسط یک متصدی اندازه‌گیری می‌شود و در پایان ماه، داده‌ها از طریق بستر مخابراتی به مرکز جمع‌آوری اطلاعات ارسال می‌شود. ایستگاه باران‌سنجی نیز در دو نوع زیر فعال است:

  • باران‌سنجی سنتی
  • باران‌سنجی دیتالایگر

ایستگاه ‌های هواشناسی جاده‌ ای و ویژه

برای بررسی و ایمنی جاده‌ها کاربرد دارند. در فصل زمستان هر ۲ ساعت یک‌بار وضعیت هوا اندازه‌گیری می‌شود. اگر دمای هوا به صفر نزدیک شود، میزان اندازه‌گیری به هر یک ساعت یک‌بار تغییر می‌کند. در تابستان نیز اندازه‌گیری دما هر یک ساعت انجام می‌شود و به مرکز جمع‌آوری اطلاعات ارسال می‌شود. این ایستگاه هم در انواع زیر وجود دارد:

  • رادار وضع هوا
  • تابش سنجی: در دو نوع تابش معمولی، تابش اصلی
  • پایش نیمرخ باد
  • آشکارسازی جو
  • مراقبت جهانی جو: در انواع ایستگاه جهانی، منطقه‌ای، سنجش آلودگی زمینه جو، دیده‌بانی اوزون و اندازه‌گیری هواویزها
  • جزرومد سنگ
  • جاده‌ای
  • ایستگاه‌های RDCP
  • ایستگاه‌های سیار

سیستم هواشناسی
اگر شما هم به این مطالب علاقه دارید و میخواهید بیشتر درمورد ایستگاه هواشناسی شناسی و دیگر ابزارآلات دقیق بدانید به وبسایت نواندیشان صنعت الکترونیک داتیس مراجعه کنید.

kimia بازدید : 3 جمعه 15 تیر 1403 نظرات (0)

 تجهیزات اندازه گیری پرتابل چیست؟

انواع مختلف و متنوعی از ابزارهای اندازه‌گیری وجود دارند که هر کدام کاربردها و کارایی‌های خاصی را ارائه می‌دهند و برای موارد مختلفی، با توجه به نیاز، استفاده می‌شوند. اندازه‌گیری به معنای جمع آوری و مقایسه کمیت اقلام مختلف بوده که در صنایع مختلفی مورد نیاز و قابل استفاده است.

اگر به صورت دقیق می‌خواهید بدانید تجهیزات اندازه‌ گیری پرتابل چیست، در این مقاله به معرفی انواع تجهیزات اندازه گیری پرتابل پرداخته و با کاربردها، نحوه استفاده، نگهداری و مزایا و معایب هر یک آشنا میشویم. برای آشنایی با انواع تجهیزات اندازه گیری پرتابل و کاربرد آن‌ها تا پایان این مقاله همراه ما باشید.

 کاربردهای تجهیزات اندازه‌گیری پرتابل

همانطور که می‌توانید حدس بزنید اینکه کاربردهای تجهیزات اندازه ‌گیری پرتابل چیست، خیلی گسترده است و از آنجایی که در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرد، طبیعتاً نمی‌توان تک تک این صنایع و کاربردها را توضیح داد؛ ولی به طور کلی می‌توانیم اشاره‌ای به مهمترین صنایعی که این تجهیزات در آن قابل استفاده است داشته باشیم که عبارت‌اند از:

  • صنعت خودرو
  • صنعت داروسازی
  • صنایع راه سازی
  • صنایع تولید مصالح ساختمانی
  • صنایع تولید پشم و پارچه
  • صنایع غذایی
  • صنایع کشاورزی
  • صنایع مهندسی مکانیک
  • صنایع پتروشیمی و نفت و گاز

انواع تجهیزات اندازه گیری پرتابل

برای اطلاعات بیشتر میتوانید به وبسایت شرکت نواندیشان صنعت الکترونیک داتیس مراجعه کرده و مقاله را به صورت کامل مطالعه کنید.

kimia بازدید : 4 چهارشنبه 13 تیر 1403 نظرات (0)

فلومتر مغناطیسی چیست؟

فلومتر مغناطیسی یک تجهیزات ابزار دقیق است که برای اندازه‌گیری شدت میدان مغناطیسی استفاده می‌شود. این دستگاه قادر است با ایجاد میدان مغناطیسی در مسیر جریان مایعات میزان دبی را اندازه‌گیری کند و نتایج را به صورت عددی نمایش دهد. این فلومتر در بسیاری از صنایع استفاده می‌شود، از جمله در خطوط انتثال آب و فاضلاب، صنایع فولاد و مس، صنایع استخراج طلا، پتروشیمی و پالایشگاه ها و غیره.

 فلومتر مغناطیسی DMF-212

ویژگی های فلومتر مغناطیسی DMF-212 :

رابطه فلومتر مغناطیسی و رسانایی مایع به عنوان قانون لورنتز نامیده می‌شود. این قانون بیان می‌کند که جریان الکتریکی که در یک مایع حاصل از تأثیر یک میدان مغناطیسی خارجی است، با سرعت پروتون‌ها در آب برابر است. به عبارت دقیق‌تر، فلومتر مغناطیسی (B) برابر با حاصل ضرب سرعت پروتون (v) در رسانایی الکترولیت (σ) است:

B = v × σ

بنابراین در صورت رسانا نبودن مایع، عملکرد دستگاه با خطا مواجه می شود.

این فلومتر تماما داخلی بوده و دارای تاییدیه دقت از اداراه استاندارد (17025)  می باشد. این دستگاه دارای دیتا لاگر داخلی و سیستم ارسال داده داخلی می باشد که میتواند از بستر اینترنت و GSM داده ها را به سرور اصلی ارسال نماید که کاربر میتواند از طریق گوشی و یا کامپیتور خود در هر نقطه به داده های ارسالی دسترسی پیدا کند. همچنین این دستگاه دارای قابلیت پشتیبانی از پروتکل های امن ارسال داده از قبیل DNP3 و IEC104 می باشد. این پروتکل های امن مورد تایید سازمان افتا جهت ارسال داده می باشد. همچنین جهت افزایش امنیت در  فلومتر مغناطیسی DMF-212 قابلیت پشتیبانی از سیم کارت های APN به این محصول اضافه گردیده است.

این محصول از نظر قیمتی یک چهارم نمونه های خارجی میباشد و از طرفی قابلیتهای بیشتری برای کاربر نسبت به این نمونه ها فراهم مینماید.

فلومتر DMF-212 دارای قابلیت هایی از قبیل خروجی RS-485، خروجی و ورودی آنالوگ 4-20 میلی آمپر، و ورودی و خروجی دیجیتال می باشد.

جنس سنسور از استیل ضد زنگ 304 و 316 می باشد و دارای ip68 می باشد. جنس بدینه نمایشگر دستگاه پلی آمید ضد ضربه با ip66 می باشد.

kimia بازدید : 4 سه شنبه 12 تیر 1403 نظرات (0)

فلومتر التراسونیک

فلومتر التراسونیک DT-767 چیست؟
فلومتر التراسونیک پرتابل یک دستگاه قابل حمل است که برای اندازه‌گیری سرعت جریان سیالات مورد استفاده قرار می‌گیرد.  این دستگاه از امواج صوتی با فرکانس بالا استفاده می‌کند تا سرعت جریان را با توجه به زمان لازم برای عبور امواج صوتی در مایعات اندازه‌گیری کند. فلومتر التراسونیک پرتابل به عنوان یک روش غیر تماسی و غیر تخریبی برای اندازه‌گیری سرعت جریان در صنایع نفت و گاز، صنایع شیمیایی، آب و فاضلاب، صنایع غذایی و دامپزشکی استفاده می‌شود.
ویژگی های فلومتر التراسونیک DT-767:
1- غیر تماسی: فلومتر التراسونیک بدون تماس با سیال کار می‌کند. که باعث افزایش طول عمر دستگاه میگردد. همچنین امکان اندازه گیری دبی مواد اسیدی را نیز دارد.
2- دقت بالا: فلومتر التراسونیک قادر به اندازه‌گیری با دقت بالا است، به طور کل نسبت خطای آن در حدود ۱٪ تا ۲٪ است.
3- قابل استفاده در سیالات مختلف: فلومتر التراسونیک قابل استفاده در سیالات مختلف از جمله آب، نفت، گاز و مایعات شیمیایی است.
4- قابلیت اندازه‌گیری دو جهته: برخلاف بسیاری از فلومترهای دیگر که تنها قادر به اندازه‌گیری جریان در یک جهت هستند، فلومتر التراسونیک قادر به اندازه‌گیری جریان در هر دو جهت است

5- عملکرد در زمان واقع‌بین: فلومتر التراسونیک عملکرد خود را به صورت لحظه‌ای نشان می‌دهد و بلافاصله پس از نصب قابل استفاده است.
6- قابل حمل بودن: به دلیل کار با باطری داخلی امکان حمل راحت دستگاه وجود دارد.
7- عمق کاربردهای گسترده: فلومتر التراسونیک در صنایع مختلفی مانند صنعت نفت و گاز، صنعت شیمیایی و..

نوع سیالات قابل اندازه گیری
این دستگاه دارای رنج مختلفی از مایعات جهت اندازه گیری می باشد. که توانایی اندازه گیری آب، گازوئیل، بنزین، آب دریا، روغن، آب با دمای بالای 125 درجه، نفت و … را دارد، که داخل منوی دستگاه قابل انتخاب است.

برای مایعات دیگری که در این لیست قرار نمیگیرد نیز کافیست تا شما سرعت صوت داخل مایع را به دستگاه بدهید تا دستگاه بتواند دبی را با دقت بالا محاسبه نماید.

 

دقت اندازه گیری تا 1% خطا
دارای سنسور با IP67
قابلیت اندازه گیری دبی در لوله های سایز 25 تا 6000 میلی متر
دارای یک ورودی آنالوگ جهت قرائت فشار به صورت همزمان
دارای خروجی USB جهت تخلیه داده ها
مجهز به نمایشگر بزرگ 160*160
رنج اندازه گیری وسیع دبی از0.1 تا 12 متر بر ثانیه
مناسب برای انواع سیالات
پاسخ دهی سریع کمتر از 1 ثانیه
دارای حالت مغناطیسی بر روی سنسور ها برای اتصال آسان به لوله ها
دارای نرم افزار اختصاصی جهت تخلیه داده ها
دارای باطری داخلی با طول عمر 80 ساعت کار مداوم
دمای کاری 35- تا 75 درجه سانتی گراد
مزایای فلومتر التراسونیک DT-767:
1- قابل حمل: این دستگاه به صورت پرتابل طراحی شده است و به راحتی قابل حمل است. این به معنای این است که می توانید آن را به هر مکانی ببرید و در هر زمانی استفاده کنید.

2- سهولت استفاده: فلومتر التراسونیک پرتابل بسیار ساده و آسان در استفاده است. نصب و راه اندازی آن نیز بسیار ساده است و نیاز به تخصص خاصی ندارد.
3- دقت بالا: فلومتر التراسونیک پرتابل دارای دقت بالایی است و قادر به اندازه گیری دقیق جریان سطح مایعات مختلف مانند آب، روغن، گاز و… می باشد.
4- عملکرد قابل اعتماد: با توجه به فناوری تراسونیک، فلومتر پرتابل قادر به اندازه گیری جریان در شرایط مختلفی از جمله درجه حرارت، فشار و تراکم مایعات است. این به معنای این است که عملکرد آن قابل اعتماد و دقیق است.
5- قیمت ارزان: فلومتر التراسونیک پرتابل هزینه کمتری نسبت به سایر روش های اندازه گیری جریان دارد. همچنین نصب و نگهداری آن نیز ساده تر و کم هزینه تر نسبت به دستگاه های بزرگ و پیچیده تر است.
6- عدم نیاز به تخصص خاص: برای استفاده از فلومتر التراسونیک پرتابل، نیاز به تخصص خاص یا آشنایی عمقانی با فناوری تراسونیک ندارید. بنابراین، همه کسانی که به طور عام با دستگاه های الکترونیک آشنا هستند، قادر به استفاده از آن خواهند بود.
7- دیتا لاگر داخلی : دارا بودن دیتا لاگر داخلی جهت ثبت داده ها و انتقال به نرم افزار کامپیوتری.
برای اطلاعات بیشتر میتوانید به وبسایت شرکت نواندیشان صنعت الکترونیک داتیس رفته و تمام اطلاعات مربوط به این دستگاه را بررسی کنید و فلومتر مرتبط به نیاز خود را خریداری کنید. همچنین میتوانید در آپارات و یوتیوب  نواندیشان صنعت الکترونیک داتیس ویدیوهای مربوط به دستگاه مورد نظر خودتان را مشاهده کنید و انتخاب هوشمندانه و راحت تری داشته باشید.

kimia بازدید : 4 دوشنبه 11 تیر 1403 نظرات (0)

فلومتر کوریولیس

فلومتر کوریولیس چیست؟

فلومتر کوریولیس یک نوع سنجشگر جریان مایعات است که بر اساس اثر کوریولیس اصلی می‌باشد. این سنجشگر از تابش ایجاد شده توسط جریان مایع در یک لوله با حرکت دورانی استفاده می‌کند تا سرعت و جهت جریان را اندازه‌گیری کند. با توجه به اثر کوریولیس، مایع در حال حرکت دورانی تمایل دارد به انحراف از مسیر مستقیم خود و دیگر گردش نیز به انحراف ایجاد شده می‌پردازد. این تغییرات در مسیر جریان توسط فلومتر کوریولیس اندازه‌گیری می‌شود و اطلاعات مفیدی درباره سرعت و جهت جریان مایعات فراهم می‌کند.

فلومتر کوریولیس

اثر کوریولیس چیست؟

اثر کوریولیس یک پدیده فیزیکی است که در حرکت اجسام روی سطحی که دوران دارد، اثرگذار می‌شود. این اثر باعث انحراف مسیر اجسامی می‌شود که در حرکت روی سطح دورانی هستند، به نحوی که به نظر می‌رسد این اجسام به طور غیرمستقیم حرکت می‌کنند. این پدیده برای توضیح رفتار اجسامی مانند باد، جریانات دریایی و حرکت اجسام روی سطوح سیاره‌ها و ابرها بسیار مهم است.

آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا باد در نیمکره شمالی عمدتاً در جهت غرب/شرق در یک سیستم کم فشار می وزد؟ پاسخ در چرخش زمین حول محور آن نهفته است عمدتاً در جهت شرق/غرب و با سرعت بالاتر در استوا نسبت به قطب. این چرخش باد را به همراه می برد و آن را مجبور می کند که عمدتاً در جهت غرب به شرق در نیمکره شمالی بوزد. این دانشمند فرانسوی گاسپارد گوستاو دو کوریولیس بود که این اثر را کشف کرد که هوای جاری یک نیروی جانبی را تجربه می کند، که به نام او – اثر کوریولیس – نامگذاری شد. اولین پیام این کشف این است: اثر کوریولیس انحراف جریان هوا را توضیح می دهد که در یک سیستم دوار حرکت می کند. در واقع اثر کوریولیس یک اثر اینرسی جرمی است.

اثر کوریولیس

اگه میخواهید بیشتر در این مورد بدانید به سایت نواندیشان صنعت الکترونیک داتیس رفته و در قسمت مقالات به صورت کامل در این خصوص مطالعه کنید

kimia بازدید : 3 یکشنبه 10 تیر 1403 نظرات (0)

فشارسنج‌ باتری بیس (Battery-Powered Pressure Gauges) تجهیزی می باشد که برای اندازه‌گیری فشار شبکه انتقال آب و در محیط‌های مختلف استفاده می‌شوند و از باتری به عنوان منبع تغذیه استفاده می‌کنند. این نوع فشارسنج‌ها به‌طور گسترده در صنایع مختلف از جمله صنایع نفت و گاز، صنایع شیمیایی، صنایع غذایی ، فرآیندهای صنعتی و دیگر نقاط اندازه‌گیری فشار به کار می‌روند. این دستگاه میتواند علاوه بر پایش آنلاین فشار و ثبت آن در صورت تغییر ناگهانی فشار، هشدار های لازم را از طریق بستر  GSM/GPRS برای کاربر ارسال نماید.
https://nsedatis.ir

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 7
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 4
  • آی پی دیروز : 1
  • بازدید امروز : 6
  • باردید دیروز : 2
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 6
  • بازدید ماه : 43
  • بازدید سال : 47
  • بازدید کلی : 47